HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 11 Mart 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Yazar Yılmaz ALTUNSOY tarafından “Bediüzzaman ve Sultan Abdülhamid Han” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 4 Mart2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Hakkı AKIN tarafından “Aliya İzzetbegoviç” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 25 Şubat 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Güneysınır İlçe Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Halk Edebiyatı Anabilim Dalı DrÖğr. Üyesi Aziz AYVA, Necmettin Erbakan Üniversitesi Doktora Öğrencileri Mehmet ÖZÇELİK ve Bülent ÇEVİK tarafından“ Güneysınır İlçemiz” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 18 Şubat 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Uluslararası Mevlâna Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Çadlı Adam Haday Khalil ile Faslı Osman Rıdvan Kur’an-ı Kerim tilaveti yaparken Hacıveyiszade Mustafa Kurucu Hoca Efendi’nin torunu Mustafa KORUYUCU“Hâ-Mîm Sureleri” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 11 Şubat 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kelam ve İtikadı İslam Mezhepleri ABD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin AYDIN “Ehli Sünnet Ekolü” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 04 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Konya’nın Mahalli Sanatçıları Ersin EKENTOK kanun Ali KORKAL saz ve Ali Rıza KULOĞLU eşliğinde dernek üyelerine seçkin Konya türkülerini seslendirdiler.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 28 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarındaSelçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeni Çağ ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaattin AKÖZ “Yeniçeriler” konusunda sunum eşliğinde dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Selçuklu Belediyesi Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 21 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi öğrencileri Hafız Enes TANRIVERDİ ve Fatih CANKIYMAZ Kur’an-ı Kerim tilaveti yaparken Konya İl Müftü Yardımcısı Aslan ÇITIR“ Tek Din İslam “hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 14 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Ali Ulvi Kurucu Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Cengiz ACAR “Yakın Tarihin Kara Deliği Kontrgerilla” konusunda sunum eşliğinde dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 07 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa GÜÇLÜ “Böğrüdelik Tarihi ve Abdürreşid İbrahim” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi

Genel Sekreter Mehmet ALTUNTAŞ : 0 (532) 500 10 07
Sekreter Muzaffer TULUKÇU : 0 (506) 510 01 60