HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 23 Aralık 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yakup KAYA, “Tek Parti Dönemi” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER 3. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyen yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Önder Kutlu, Stratejik Düşünce Enstitüsü kurduklarını belirterek “Enstitümüz, Türk-İslam dünyasındaki soydaş ve dindaşlarımızın dert ve problemlerine ortak olacak eylem ve çözüm odaklı raporlar hazırlayacak.” dedi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 16 Aralık 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Caner ARABACI “Balkan Savaşı ve Yansımaları” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 09 Aralık 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Bisiklet Konya Eski İl Temsilcisi ve Gazeteci-Yazar Nail BÜLBÜL “Konya’nın Ata Sporu Bisiklet” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 02 Aralık 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Prof. Dr. Mikail BAYRAM “Osmanlıların Menşei” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 25 Kasım 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlâhiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Şehabettin KIRDAR “Irak’ta Son Durumlar ” hakkında slayt eşliğinde dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 18 Kasım2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Uygulamalı Sosyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet TAŞĞIN “Romanya Müslümanları” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 11 Kasım2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Selçuk Üniversitesi EdebiyatFakültesi Felsefe Bölümü Başkanı Doç. Dr. Murat ARICI “Felsefi Düşünce Dini İnancı Zayıflatırmı?” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 04 Ekim 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa GÜÇLÜ “Tuğrul Bey” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 28 Ekim 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri BölümüKelamAna Bilim DalıBölüm Başkanı Başkanı Prof. Dr. İbrahim COŞKUN “Çağımızda Din-Bilim Kavgasının İman ve Ahlak Eğitimindeki Olumsuz Etkileri” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Genel Sekreter Mehmet ALTUNTAŞ : 0 (532) 500 10 07
Sekreter Muzaffer TULUKÇU : 0 (506) 510 01 60