HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 01 Nisan 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Prof. Dr. Mikail BAYRAM “Timur’un Anadolu’daki Faaliyetleri” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 25 Mart 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Uluslararası Mevlâna Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Kenyalı İsmail Abdullahi İbrahim ile Arnavut Abdullah Boriçi Kur’an-ı Kerim tilaveti yaparken İlâhiyatçı Hüseyin GÖKALP “Hz. Nuh “hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 18 Mart 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Caner ARABACI “18 Mart Çanakkale” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 11 Mart 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Yazar Yılmaz ALTUNSOY tarafından “Bediüzzaman ve Sultan Abdülhamid Han” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 4 Mart2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Hakkı AKIN tarafından “Aliya İzzetbegoviç” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 25 Şubat 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Güneysınır İlçe Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Halk Edebiyatı Anabilim Dalı DrÖğr. Üyesi Aziz AYVA, Necmettin Erbakan Üniversitesi Doktora Öğrencileri Mehmet ÖZÇELİK ve Bülent ÇEVİK tarafından“ Güneysınır İlçemiz” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 18 Şubat 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Uluslararası Mevlâna Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Çadlı Adam Haday Khalil ile Faslı Osman Rıdvan Kur’an-ı Kerim tilaveti yaparken Hacıveyiszade Mustafa Kurucu Hoca Efendi’nin torunu Mustafa KORUYUCU“Hâ-Mîm Sureleri” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 11 Şubat 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kelam ve İtikadı İslam Mezhepleri ABD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin AYDIN “Ehli Sünnet Ekolü” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 04 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Konya’nın Mahalli Sanatçıları Ersin EKENTOK kanun Ali KORKAL saz ve Ali Rıza KULOĞLU eşliğinde dernek üyelerine seçkin Konya türkülerini seslendirdiler.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 28 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarındaSelçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeni Çağ ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaattin AKÖZ “Yeniçeriler” konusunda sunum eşliğinde dernek üyelerine bilgi verdi.

Genel Sekreter Mehmet ALTUNTAŞ : 0 (532) 500 10 07
Sekreter Muzaffer TULUKÇU : 0 (506) 510 01 60