HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 07 Ekim 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Caner ARABACI “Riyad Mekke Medine Üçgeni” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 29 Nisan 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Uluslararası Mevlâna Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Etiyopyalı Saad Jowhar ve Mehmed Said Bacak Kur’an-ı Kerim tilaveti yaparken Necmettin Erbakan Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kelam Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Altıntaş “İtikadi Mezhepler ve Mâtürîdîlik ” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 22 Nisan 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Eğitimci Yazar Ahmet ÇELİK “Osmanlıdan Cumhuriyet’e Konya’da Dini Eğitim Kurumları” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 15 Nisan 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Caner ARABACI “31 Mart Vakası” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 08 Nisan 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Selçuklu Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Önder Volkan ERİKÇİ “Sultan Vahideddin” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 01 Nisan 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Prof. Dr. Mikail BAYRAM “Timur’un Anadolu’daki Faaliyetleri” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 25 Mart 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Uluslararası Mevlâna Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Kenyalı İsmail Abdullahi İbrahim ile Arnavut Abdullah Boriçi Kur’an-ı Kerim tilaveti yaparken İlâhiyatçı Hüseyin GÖKALP “Hz. Nuh “hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 18 Mart 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Caner ARABACI “18 Mart Çanakkale” konusunda dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 11 Mart 2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Yazar Yılmaz ALTUNSOY tarafından “Bediüzzaman ve Sultan Abdülhamid Han” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği) in Meram Uluslararası Gençlik Akademisinde 4 Mart2019 tarihinde düzenlediği Pazartesi toplantılarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Hakkı AKIN tarafından “Aliya İzzetbegoviç” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Genel Sekreter Mehmet ALTUNTAŞ : 0 (532) 500 10 07
Sekreter Muzaffer TULUKÇU : 0 (506) 510 01 60