HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 1 Ocak 2024 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları” nda Eğitimci Zafer KARAKUŞ “Konya’nın Kahramanları“ hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 25 Aralık 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları” nda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mustafa AYDIN “Prof.Dr. Erol Güngör” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 18 Aralık 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları” nda NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi. Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güngör KARAUĞUZ “Hz. İbrahim ve Arz-ı Mev’ud” hakkında slayt eşliğinde dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 11 Aralık 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları” nda KOSGEB Konya Müdürlüğü Uzmanı ve İnsuyulular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan ÇETİN “İnsuyu Tarihi” hakkında slayt eşliğinde dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 4 Aralık 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları”nda NEÜ İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet YAMAN “İslam’da Savaş Hukuku” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'nin Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 27 Kasım 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları” nda Halepli Muhammet Seyit’in “Buruc” ve “Tarık” surelerini okuduktan sonra Hacıveyiszade Mustafa Kurucu Hoca Efendi’nin torunu Mustafa KORUYUCU tilavet edilen sureler hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 20 Kasım 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları”nda Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Genel Sanat Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ÇAYCI "Türk İslam Kültüründe Vakıf ve Sanat" hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 13 Kasım 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları”nda Yaşar BARIŞIK ve Ömer TOKGÖZ tarafından “Siyah Beyaz Fotoğraflarda Konya” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 6 Kasım 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları”nda Tarihçi Yazar Yılmaz ALTUNSOY “Tarihin Işığında Filistin Meselesi ve Yahudiler” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

Okumak İçin Tıklayınız

HİSDER (Hikmet İlim ve Sanat Derneği)'in Konya Muharip Gaziler Derneği binasında 30 Ekim 2023 tarihinde düzenlediği “Pazartesi Toplantıları”nda Emekli Öğretim Üyesi Dr.Şehabettin KIRDAR “Ortadoğu’daki Son Gelişmeler Işığında Kerkük’teki Son Gelişmeler” hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.